Vardag

Men vart försvann jag nu då?

 

Hejsan! Gissar att det inte bara är jag som smälter bort här? HJÄLP, säger jag bara. Trots det ska man ju måla utemöbler i värmen, för jag är tydligen en sån där som gillar att plåga sig själv. Jajamän. Dessutom har jag haft total blogg-ångest. Varför, kanske du undrar? Eller inte, men jag kommer ju berätta ändå. Höhö.

Jag har liksom känt lite sådär att vad är det för poäng egentligen? Ingen läser ju ändå. Eller jo, men tysta är ni. 😉 Plus att jag nu satt mig på WP och det kommer kosta när det väl ska förnyas. Snålisen tog över. Sen tänkte jag att nä. Vill jag blogga så ska jag göra det. Det jag däremot ska göra är att:

  • Skita i alla onödiga kategorier som ändå ingen är intresserad av, som t ex bloggtips. Bara behålla det som är personligt och JAG.
  • Fatta att jag är värd förnyelsen av domänen och webbhotellet, jag köper aldrig någonsin något till mig själv. Alltså nästan pinsamt sällan. Jag har otroligt svårt att unna mig saker, vilket jag antar bottnar lite i sketen självkänsla och rädsla att ta plats.
  • Strunta i allt vad samarbeten och annonser heter. Det är bara en onödig press och det dödar lusten till att blogga. De samarbeten jag gjort måste ju stå kvar såklart, men annars bryr jag mig inte ett dugg om nya.

Så är det med det, go’ vänner. Jag vill hitta tillbaka till mitt gamla blogg-jag. Så kan man väl sammanfatta det hela. Jag saknar det, helt enkelt. 🙂

Dela vidare:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: