Livet i omstart,  Vardag

Dags att börja jobba på körkortet!

Hejsan! Vilken intensiv dag det vart igår. Vi hade grejer att göra HELA dagen. Möte på banken, frisörbesök, besikta bilen (gick igenom helt utan bekymmer, tack och lov!), handla och sedan handledarutbildning på körskolan här i Lindesberg. Lilla jag måste ju skaffa körkort. Hon på skolan pratade om att det är viktigt att ha sin egen motivation och inte känna sig pressad av ”yttre krafter” men jag både vill och vågar inte samtidigt. Jag vill verkligen för att bli självständig och såklart rätt markant öka jobbchanserna, men samtidigt är jag skiträdd för att köra en maskin större än en elvisp. Så detta blir spännande! Men jag får ta ett steg i taget, och som hon beskrev det så ÄR det normalt att vara nybörjare och inte kunna ett skvatt, inte ens våga titta på vägen utan stirra på motorhuven typ, så det gäller att handledaren (min man alltså i vårt fall) är pedagogisk och har tålamod, och minns hur det var att själv börja, innan allt blev rutin.

Nu väntar vi på hans tillstånd och sen kan vi dra iväg. Jag har mitt körkortstillstånd fixat sedan tidigare så det är inget vi behöver trixa med.

Kan tillägga också att jag var äldsta eleven där. Alla andra i min ålder var där som handledare till sina ungar.. Lite smått skämmigt faktiskt hur inte långt man kommit in i vuxenlivet.. :O

Dela vidare:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: