Vardag

Tillbaks på spåret!

Nämen hejsan! Det var en stund sedan. Hoppas att allt är bra med dig och att du är FRISK, vart du än är och vad du än gör nu i dessa konstiga tider.. Här har vi haft lite stillestånd på pluggandet, det var ju en vecka av projekt film i skolan, sen påsklov och sedan ytterligare en vecka film där vi skulle publicera våra filmer och ge feedback till varandra. Rackarns, så slö man blir av att inte plugga en längre tid! Jag har typ glömt hela matten, känns det som.

Hur som haver.. vi har inte gjort något speciellt alls de här veckorna. Lite promenader bara. Mannen min är permitterad så han jobbar bara 1,5 dag i veckan nuförtiden, vilket känns rätt skumt, men då får man chans att göra annat ändå. Vi har lite vandring och sånt på listan. Man försöker ju att inte hänga runt andra så mycket men det går inte att undvika helt, dessvärre. Det gäller att försöka luska runt efter aktiviteter som inte involverar andra i människosläktet.

Ungarna mina håller dock på att bli knäppa här, de saknar sina kompisar och det lär ju dessvärre bli så att de får plugga resten av terminen på distans. De tycker det är skittråkigt och det är svårt att hålla motivationen uppe, vilket jag förstår helt och hållet. Jag som varit hemmafruga i en halv evighet är van vid hemmalivet, men vet att det är svårt att plugga på distans, man måste ha en hel del disciplin. För de som är vana vid friheten och att sitta i ett klassrum är detta ju bedrövligt. Jag försöker att peppa och förklara och stötta så gott det går, detta är ju ingenting någon kan styra över..

Är så tacksam för att vi bor där vi bor! Det vore mardrömmen nu egentligen att sitta instängd inne i stan. Särskilt i Stockholm där hela Sveriges arrogans verkar finnas i koncentrerad form. No offense, men jag skäms tamejfasen för att erkänna att jag är stockholmare, så som folk beter sig där. Enda positiva är väl att de galningarna blir först med flockimmunitet..

Vad pysslar du med om dagarna? Jobbar du på som vanligt?

Dela vidare:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: