Vardag

Kan det bli dystrare?

Just när man sett att syrenbusken börjat knoppa lite smått, så började det snöa. Idag har vi spöregn och vädret är det gråaste av gråa. Är det inte dags för vår nu snart? Jag sitter här hemma i tystnaden och pluggar lite halvhjärtat, katterna är lika trötta som jag och jag måste gå och handla i skitvädret fast jag bara vill ligga ner i soffan och lyssna på podd.

Jag vet, man ska inte gnälla. Men nu har jag varit här tillräckligt länge för att börja tröttna på dassigt väder! 🙂 Vi fick knappt någon vinter och nu är jag rädd att vi inte kommer att få någon vidare vår eller sommar heller.

Hur är det där du bor? Längtar du också efter sommaren och att sitta ute och njuta?

Dela vidare:

13 kommentarer

 • Profilbild

  Jennysvardag

  Det göra vädret gör en verkligen inte pigg. Låter inget vidare att du måste ge dig ut i regnet och handla. Hoppas att det blir uppehåll när du ska ut. Håller med dig om att man bara vill ligga i soffan och mysa under en filt 🙂

 • Profilbild

  Inne hos Ina

  Vi har vinter med massa snö. Ser just nu framemot det vi kallar för vårvintern med massa sol och ändå snö. Årets bästa tid. Sen får det gärna bli sommar 🙂

 • Profilbild

  Tess

  Gud så trist! Ja jag tycker verkligen våren kan komma snart – här lär den dröja länge innan den ploppar fram 🙁 vi har typ brakvinter ännu 🙁 Ja föredrar snön dock framför grått o trist ärligt talat 😉 men de är ju jag de hahah 🤷🏼‍♀️

 • Profilbild

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

  Jag har samma tankar som dig där. VI fick liksom världens snöfall igår och det har fortsatt idag. Morgondagen har sån där vädervarning, skitkul när man jobbar med barn kan jag säga. De kommer in plaskblöta från topp till tå ;D . Man får gnälla på vädret det är typiskt när man bor i det här landet :-p.
  Kul att du gått över till WP förresten 🙂 . Ett tips lägg till en gillaknapp på sidan genom Jetpack.

 • Profilbild

  Paulina

  Man blir inte pepp av detta väder. Förstår att du inte känner för att plugga. Hoppas vi får vår snart 🌸

 • Profilbild

  Diana Saelöen

  Jag vet inte riktigt om jag ska längta efter vår eller inte…det är lite tidigt för det egentligen, men blommorna blommar och man ser vårtecken överallt. Oavsett så ogillar jag att ha höst tre årstider om året…så ja, jag längtar efter vår, sommar och värme.

 • Profilbild

  Carolina

  Trist att vädret inte är någon vidare hos dig. Själv har vi rätt fint väder, lite regn då och då men inget värre än vanligt hehe 🙂

 • Profilbild

  Hannas krypin

  Här har det också varit grått och dant och ikväll när jag var ute och dömde fotboll så regnade det. Ett sånt där fint regn som inte stör. Men blött och kallt blir det. Jag har fortfarande inte gett upp hoppet om en vit vinter men snart måste jag det och börja preppa för vår. En dag i januari hade jag faktiskt vårkänslor. Det var strålande sol och helt torrt. Precis som den sista snön som töat bort och så våren som kommer. 🙂

 • Profilbild

  Natascha

  Vi har heller inte haft nån vinter men nu snöar det som aldrig förr🤦‍♀️ fast jag föredrar helt klart snö och ca -3 än + slask och regn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: